Γελάνε και οι «υπόνομοι» του Βόλου

Δυστυχώς, ο εκτελών χρέη δημάρχου Βόλου, κ. Θάνος Θεοδώρου, χθες κατάλαβε πολύ καλά γιατί τον χρησιμοποιεί ο κ. Μπέος, να βάζει υπογραφές κάτω από ανακοινώσεις και αποφάσεις του δήμου. Χθες επίσης μάθαμε ότι τις επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου Βόλου, τις γράφει, τις εγκρίνει και τις δημοσιοποιεί ο ειδικός συνεργάτης επί του Τύπου, κ. Γιώργος Πολίτσης.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις έγιναν χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου συζητήθηκε το θέμα της αγωγής δυο συμπολιτών μας, των κ.κ. Βολιώτη και Λημνιού, οι οποίοι δέχθηκαν ύβρεις από τον “οχετό των υπονόμων” του δήμου Βόλου. Ο μεν κ. Θεοδώρου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για την ανακοίνωση του δήμου, κατά των δυο συμπολιτών, δηλαδή παραδέχθηκε ότι απλώς παρίσταται ως Δημαρχεύων. Μάλιστα, θα κάνει αγωγή, είπε, στο δήμο Βόλου, ώστε το ποσό που θα επιδικαστεί να το πληρώσουν οι πολίτες του Βόλου και όχι ο ίδιος. Ο δε κ. Γ. Πολίτσης, είπε ότι είναι ο απόλυτος άρχων στο δήμο Βόλου, και κάθε φορά που κάποιος συμπολίτης λέει την άποψη του, μπορεί εκείνος να τον υβρίζει και να τον συκοφαντεί, παίρνοντας όλη την ευθύνη πάνω του.!!!

Ο «μεγάλος αρχηγός» δεν υπήρχε πουθενά. Άλλοι θα πληρώσουν και φυσικά όχι ο δήμος. Οι «μαγκιές» έτσι είναι, πληρώνονται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.