Η απάντηση της δικαιοσύνης στον λασπολόγο

Με εξύβρισε, με συκοφάντησε, με δυσφήμησε, προσέβαλε την προσωπικότητα μου, προκάλεσε σημαντικότατη βλάβη στην τιμή και στην υπόληψη μου, με έθιξε ανεπανόρθωτα απέναντι σε χιλιάδες συμπολίτες, στους πελάτες των ΜΜΕ του Ομίλου Καρεκλίδη, παρουσιάζοντας με ως εκβιαστή, απατεώνα, σκουπίδι, που πρέπει να φύγει από την πόλη και τελικά αποδείχθηκε ότι ο Μπέος, που κατήγγειλε όλα τα παραπάνω εναντίον μου, στις 8 Απριλίου 2016, σε χιλιάδες συμπολίτες, ήταν ένας λασπολόγος.

Με την απόφαση του Εισαγγελέα Βόλου, που διεξήγαγε προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από παραγγελία του Αντιεισαγγελέα Εφετών έθεσε την υπόθεση στο αρχείο. Ο Εισαγγελέας, δικαιολογώντας την απόφαση του αναφέρει τα εξής: «Έχω την τιμή να σας υποβάλλω την συνημμένη με ΑΒΜ Γ 16-1284 δικογραφία με την από 9-5-2016 παραγγελία σας εκτελεσμένη που σχηματίστηκε κατόπιν ανώνυμης μήνυσης μετά των συνημμένων σε αυτήν αντιγράφων πινακίων επιταγών σε ενέχυρο ετών 1998 – 2003, στην οποία διαλαμβάνονταν αιτιάσεις κατά του Γ. Καρεκλίδη του Αρχιμήδη και να σας αναφέρω ότι δεν άσκησα ποινική δίωξη, αλλά έθεσα αυτή στο αρχείο, σύμφωνα με το αρ.43 παρ.2 ΚΠΔ ως προφανώς αβάσιμη στην ουσία της, αφού όπως προέκυψε από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας και σε συνδυασμό μεταξύ του, δεν τελέστη η ερευνώμενη πράξη της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια εκ μέρους του Γ. Καρεκλίδη σε βάρος των φερόμενων ως παθοντων Κων. Μπαλάφα, Γ. Τσαλαπόρτα και Θαν. Κουντουρά, ή έστω κάποιας άλλης αυτεπαγγέλτως διωκόμενης πράξης σε σχέση με την αναφερόμενη στη δικογραφία περιστατικά, καθώς αυτοί δεν εξαναγκάστηκαν με βία ή απειλή σε κάποια πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία να επήλθε ζημία στην περιουσία τους».

Η απόφαση εγκρίθηκε και από τον Αντιεισαγγελέα και η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο. Ο κ. Μπέος, στις 19 Δεκεμβρίου θα δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για συκοφάντηση μου και στις 18 Νοεμβρίου θα συζητηθεί η αγωγή μου εναντίον του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.