Η «Μαγνησία» έχει γενέθλια

Σαν σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2007 η οικογένεια Καρεκλίδη απέκτησε το νέο της «παιδί», την εφημερίδα «Μαγνησία» και όπως κάθε νεογέννητο έφερε χαρά, αισιοδοξία και αγκαλιάστηκε και από εμάς αλλά και από την κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας.

Στόχος της νέας προσπάθειας του Ομίλου Καρεκλίδη μαζί με το Ράδιο Ένα 102,5 και την δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο με το magnesianews.gr και το magnesiasports.gr, ήταν να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο ΜΜΕ το οποίο θα υπηρετήσει την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Η «Μαγνησία» βαδίζοντας σήμερα στον 12ο χρόνο κυκλοφορίας της, θέλει να κάνει έναν απολογισμό και να θέσει νέους στόχους για την εξυπηρέτηση πάντα της πόλης και των κατοίκων της. Πρωταρχικός σκοπός όλων των ΜΜΕ του Ομίλου με την δυναμική και τεκμηριωμένη άποψή τους να ανοίγουν δρόμους διαλόγου και συνεργασιών, να προωθούν θέματα και προβλήματα προς την εξουσία, να καυτηριάζουν ατολμίες και αστοχίες των πολιτικών.
Σήμερα στα γενέθλια της εφημερίδας «Μαγνησία» αισθανόμαστε υπερήφανοι όλοι όσοι εργαζόμαστε σ’ αυτήν την έπαλξη, γιατί κάθε πρωί έρχεται στα χέρια σας έχοντας θαρραλέα άποψη και ανοιχτούς διαύλους για να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς αποκλεισμούς, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα απόψεις που ξεφεύγουν της πολιτικής ευπρέπειας του ήθους, της κουλτούρας του Βόλου και των αξιών μας.

Πέρα από το δημοσιογραφικό καθήκον της υπηρέτησης της αληθινής δημοσιογραφίας , η «Μαγνησία» και ο Όμιλος Καρεκλίδη έχει μια διαρκή στόχευση στην ανάπτυξη του Βόλου και της περιοχής ώστε να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση όλες οι δυνάμεις, πολιτικές, θεσμικές, κοινωνικές. Να καταθέτουν απόψεις, να συνδιαλέγονται και να προτείνουν λύσεις.

Τα τρία αναπτυξιακά συνέδρια που οργανώσαμε το 2014, το 2016 και το 2017 έβαλαν στόχους για το μέλλον του Βόλου και της Μαγνησίας σε πολλούς τομείς, δημιουργώντας μια δεξαμενή σκέψης από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε λύσεις.

Είμαστε πεπεισμένοι και αφιερωμένοι όλοι οι άνθρωποι της «Μαγνησίας» και του Ομίλου Καρεκλίδη στην ιδέα ότι ο δημοκρατικός λόγος και η συνεργασία όλων των δυνάμεων της πόλης, θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα της αύξησης του πλούτου όλων των πολιτών, σ’ ένα περιβάλλον εξωστρέφειας προσέλκυσης επενδύσεων, νέων ευφυών μυαλών στην πόλη. Κυρίως όμως μιας πόλης με ανάπτυξη της πολιτιστικής της κουλτούρας και του φυσικού της περιβάλλοντός. Αυτή την πόλη οραματιζόμαστε και γι’ αυτήν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.