Η μόνη ελπίδα μας πλέον

Μου έλεγε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου, κ. Νικήτας Πρίντζος, ότι κάθε μέρα αναζητά να βρει μια ηλιαχτίδα, μήπως και του δώσει αισιοδοξία. Αυτό όμως το λένε και εκατομμύρια Έλληνες κάθε μέρα, μήπως η ζωή τους γίνει καλύτερη.
Η μοναδική ηλιαχτίδα που θ’ αλλάξει την ψυχολογία μας είναι αυτό που ζητά και απαιτεί η Ελλάδα ΤΩΡΑ, να γίνει η απομείωση του χρέους έως το χρόνου.
Ο πρωθυπουργός, και προχθές στις ΗΠΑ σε οικονομικό φόρουμ, το ζήτησε επιτακτικά, διότι στο μυαλό του έχει δυο πράγματα. Το πρώτο ότι δεν βγαίνει οικονομικά η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει και δεύτερον διότι πιστεύει ότι οι συγκυρίες μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα, όπως είναι η θέση του ΔΝΤ και των ΗΠΑ με Ομπάμα, του οποίου όμως τελειώνει η θητεία του στο τέλος του έτους.
Ξέρει όμως ότι έχει απέναντι του τους σκληρούς Γερμανούς, οι οποίοι έχουν προσεχώς εκλογές και δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις απομείωσης του χρέους στην Ελλάδα. Όλα παίζονται λοιπόν έως το Δεκέμβριο και αν πετύχουμε τον στόχο, τότε υπάρχει η ελπίδα μπροστά μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.