Οι συκοφαντίες του Μπέου

Η λάσπη και η συκοφαντία κατά συμπολιτών έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα του πολιτικού πολιτισμού και της βάσης διαλόγου που πρέπει να διέπει την πόλη.

Ο κατήφορος συνεχίζεται και η προσπάθειά τους να βρουν πάτο σίγουρα δεν υπάρχει. Η πολιτική ζωή έχει ποδοσφαιροποιηθεί, κατρακυλά στα υπόγεια χαμαιτυπείου με τον οχετό ύβρεων που άκουσε όλη η Ελλάδα και συνεχίζεται με απίστευτες συνωμοσίες ΚΥΠατζίδικων μεθόδων προκειμένου να συκοφαντήσουν έντιμους αστυνομικούς, δημοσίους υπαλλήλους, συμπολίτες μας φθάνοντας στο απόγειο δυσωδών δημοσιευμάτων με τους πληρωμένους κουκουλοφόρους του φασιστικού καθεστώτος που δεν ορρωδούν να φθάνουν και σε απίθανες ροζ ιστορίες για να πετύχουν να τους γονατίσουν και να μην μιλούν.

Ο απόλυτος φασισμός στην πόλη του «Μονακό» που μάλλον πρέπει να αλλάξει πάλι ονομασία και από γαλλική να γίνει ιταλική.
Η κατάσταση με τους ανθρώπους του καθεστώτος που θέλει να επιβληθεί στην πόλη, παρουσιαζόμενοι ως εξυγιαντές του σάπιου κατεστημένου αποκαλύπτονται πλέον. Έχουν χάσει πλέον την συναίσθηση ποιος είναι ο ρόλος τους στην πόλη και εξοκείλουν σε επικίνδυνες θεσμικές ατραπούς θέλοντας να λασπώσουν όποιο αντιτίθεται στα σχέδιά τους.

Στη μάχη όμως του καλού και του κακού πάντα κερδίζει το καλό. Το κακό μπορεί να παίρνει διάφορες μορφές, αλλά πάντα να αναγνωρίζεται. Οι πρώτοι που δεχθήκαμε τη λάσπη και τη συκοφαντία από τον Αχιλλέα Μπέο ήμασταν εμείς, η οικογένεια Καρεκλίδη. Όλοι θυμούνται το σόου του εκλεγμένου στα τοπικά κανάλια και τις ανακοινώσεις του Δήμου Βόλου να γυρίσουμε πίσω τα χρήματα που παρανόμως εισπράξαμε από τη ΔΕΥΑΜΒ, τον μαύρο για μας Δεκέμβρη του 2015 που υπέβαλλε εναντίον μας αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Την περασμένη Παρασκευή ήταν να εκδικαστεί η αγωγή εναντίον μας. Εμείς ήμασταν εκεί με όλα τα στοιχεία που κατέρριπταν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του Μπέου, αλλά παραδόξως δεν ήταν εκεί η ΔΕΥΑΜΒ. Απέφυγε να αντιμετωπίσει τα ψέματά της, την λάσπη εναντίον της οικογένειας Καρεκλίδη και της «Μαγνησίας».

Τώρα ήλθε η δικής τους σειρά και του Μπέου και της ΔΕΥΑΜΒ αλλά και των δημοσιογράφων που μας συκοφάντησαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.