Είναι δήμαρχος Βόλου ή παράγοντας της Πύδνας;

Το σύνθημα του εκλεγμένου δήμαρχου Βόλου είναι «Βόλος ΝΠΣ, όλοι μαζί μια πόλη, μια ομάδα», αλλά όπως διαπιστώνουν οι Βολιώτες, αυτό που έχει καταφέρει είναι να προσθέσει δίπλα σε δυο ιστορικές ομάδες της πόλης ένα έκτρωμα που το μετέφερε και το φύτεψε από το Κίτρους της Πιερίας.
Η πόλη και οι δυο ιστορικές ομάδες του Βόλου αντιδρούν από τις αποφάσεις ενός ανθρώπους, ο οποίος εκλέχθηκε από τους Βολιώτες για να υπερασπίζεται ότι σημαίνει Βόλος και αυτός κάνει το αντίθετο.

Υπερασπίζεται το έκτρωμα, το οποίο είναι η Πύδνα, και με το έτσι θέλω το βάπτισε «Βόλος» για να εκπροσωπήσει την πόλη. Αντί λοιπόν ο εκλεγμένος δήμαρχος να σιωπά, έχει το θράσος να επιτίθεται κατά συμπολιτών που απαρτίζουν τις διοικήσεις της Νίκης και του Ολυμπιακού, να τους μειώνει και να απαιτεί να συμφωνήσουμε όλοι εμείς σε όσα διαπράττει υπέρ της ομάδας του και κατά των υπεραιωνόβιων ιστορικών ομάδων της πόλης, που υποστηρίζονται από την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων.

Έφθασε στο σημείο ο δήμαρχος Βόλου, ξεπερνώντας τα εσκαμμένα, με ανακοινώσεις του φιλικού του σωματείου ΝΠΣ, να εγκαλεί κιόλας την Νίκη για τις δικαστικές της ενέργειες για να βρει το δίκαιο της. Ο Αχιλλέας Μπέος και οι…επενδυτές του ας καταλάβουν επιτέλους ότι η ομάδα τους θεωρείται ξένο σώμα στην πόλη. Ας ανέβει κατηγορίες και ας παίξει στην Ευρώπη, οι κερκίδες στο γήπεδο θα είναι άδειες, γιατί ο Βόλος έχει δυο ομάδες που μπορεί σήμερα να είναι στα κάτω τους, αλλά αύριο πάλι θα θριαμβεύσουν και φυσικά παίζοντας τίμια στα γήπεδα. Ακόμη, ο κ. Μπέος και οι λιγοστοί που τον ακολουθούν, δεν κατάλαβαν ότι δεν τους θέλουμε στην πόλη μας;

Την Κυριακή, στο φιλικό αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, οι Βολιώτες φίλαθλοι της Νίκης και του Ολυμπιακού θα πουν ακόμη μια φορά το αυτονόητο, αν δεν το καταλάβει κακό του κεφαλιού του. Ο Νοέμβριος του 2019 δεν είναι μακριά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.