Ο Αντώνης Ξηρός αφαίρεσε όλα τα «όπλα» και άφησε γυμνό τον «βασιλιά» Αχιλλέα

Η παραίτηση του δικηγόρου, Αντώνη Ξηρού και οι λόγοι που παραθέτει στην επιστολή του προς τα ΜΜΕ, αφαίρεσαν όλα τα όπλα από την μόνιμη ρητορική του Αχιλλέα Μπέου και της δημοτικής αρχής και παρουσίασε τον «βασιλιά» Αχιλλέα, γυμνό μπροστά στους Βολιώτες «υπηκόους» του, που τον πίστευαν ακομη.
Η φαρμακερή βολή του βέλους στην αχίλλειο πτέρνα του Αχιλλέα, από τον Αντώνη Ξηρό, εκ των έσω της παράταξης, άφησε έκπληκτους τους Βολιώτες που πληροφορήθηκαν ότι η δημοτική αρχή και ο «βασιλιάς» της, Αχιλλέας, δεν είναι αυτός που παρουσιάζονταν προεκλογικά και μετεκλογικά, έχει μεταλλαχθεί και πρόδωσε τα όνειρα, πρώτα όσων τον βοήθησαν και μετά όσων τον ψήφισαν.
Ο Αντώνης Ξηρός δεν διατέλεσε απλός δικηγόρος στη ΔΕΥΑΜΒ, αλλά ήταν το δεξί χέρι του Αχιλλέα Μπέου. Άλλωστε ο ίδιος το εξιστορεί στην επιστολή του, ότι μαζί με μια χούφτα ανθρώπους «πιστέψαμε στον Αχιλλέα Μπέο και από την αρχή της προεκλογικής περιόδου προσπαθήσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε την εμπιστοσύνη αυτή στον κόσμο, με λύπη όμως διαπιστώνω πως πλέον έχει μεταβάλλει τη ρότα της, την οποία εγώ πλέον αδυνατώ να ακολουθήσω και αίρω τη δική μου εμπιστοσύνη». Όταν το δεξί χέρι του Αχιλλέα Μπέου, το «κόβει», γιατί βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις του για να επικρατήσει στις δημοτικές εκλογές και τώρα βλέπει έναν άλλο Μπέο, τι θα πρέπει να κάνουν οι απλοί ψηφοφόροι, παρά να κόψουν και αυτοί το δεξί τους χέρι;
Ο Αντώνης Ξηρός, του αφαίρεσε το πλεονέκτημα να βρίζει ολημερίς τους πολιτικούς του αντιπάλους και τους δημοσιογράφους για την κριτική τους και την μοναδικότητα της αλήθειας που δήθεν κατέχει. Τώρα, μετά το χτύπημα Ξηρού, μπορεί μόνο να απολογείται για ποιο λόγο μεταλλάχθηκε και άλλαξε ρότα, διαψεύδοντας τα όνειρα των συμπολιτών. Θα πρέπει να απολογηθεί στους ψηφοφόρους του, γιατί ο κ. Ξηρός τον κατηγορεί ότι του έδινε εντολές στο να κάνει πράγματα τα οποία αμφισβητούσαν τον ίδιο τον εαυτό του, την υπόσταση του δηλαδή. Θα πρέπει να εξηγήσει στους ψηφοφόρους του, γιατί άλλαξε τις αρχές με τις οποίες ξεκίνησε. Να εξηγήσει δηλαδή, κυρίως σε όσους ακόμη τον πιστεύουν, αν είναι αυτός που βλέπουν στην τηλεόραση ή ο άλλος που παρουσίασε το δεξί του χέρι.
Πρέπει ο απολογητικός πλέον αιρετός να πει όλη την αλήθεια. Τώρα δεν τον κατηγορεί κάποιο δημοσιογραφικό σκουπίδι, ούτε ένας πολιτικός απατεώνας, ούτε κάποιοι διαπλεκόμενοι του σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά ο δικός του άνθρωπος, που του εμπιστεύονταν τα πάντα για το τι έκαναν 2,5 χρόνια στο δήμο και την ΔΕΥΑΜΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.