Ο «Γκαίμπελς» και ο «Γεωργαλάς»

Στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος ανήρτησε δήλωση του που είναι αποκαλυπτική της Γκαιμπελίστικης πολιτικής για τα συμβαίνοντα στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Επειδή γράφει για την ΕΡΤ της δεκαετίας του ’80 και τον Μέγα Ναπολέων ότι κανείς δεν θα μάθαινε ποτέ για το Βατερλό, να του πούμε ότι ευτυχώς σήμερα δεν υπάρχει μόνο η ΕΡΤ, αλλά χιλιάδες ΜΜΕ που καταγράφουν τα γεγονότα που συμβαίνουν. Την Δευτέρα μάλιστα, πιάστηκε στη «φάκα» ο ίδιος, όταν έλεγε στο αυτί του κ. Μουλά να δώσει το λόγο στον πρόεδρο των συμβασιούχων για να βρίσει την Νατάσα Οικονόμου και φυσικά αποκαλύφθηκε το στημένο παιχνίδι του Μπέου με τον πρόεδρο για να γιουχαριστεί στη συνέχεια η επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης». Γι αυτό το γεγονός, που είναι καταγεγραμμένο και μεταδόθηκε, μπορεί να πει τίποτα ο κ. Μπέος και ο «Γεωργαλάς» που του γράφει τις ανακοινώσεις και δηλώσεις του;

Όσον αφορά τώρα για την διαπλοκή των μέσων παραπληροφόρησης και τα άλλα χιλιοειπωμένα να τον ρωτήσουμε κι εμείς:
Τι έγινε με τους θεματοφύλακες του δημοτικού ταμείου και τους αντιδημάρχους του; Γιατί δεν απαντά; Κρύβει κάτι; Γιατί εξεδίωξε τον κ. Γαλάτη από την ΔΕΥΑΜΒ και τον ενέκρινε άξιο να αναλάβει την ανάπτυξη της πόλης, δίνοντας του την προεδρία της ΑΝΕΒΟ; Γιατί έδιωξε τον πρόεδρο του Τ.Σ. του δήμου Βόλου; Γιατί αγοράζει συνεχώς λαμπιόνια και λουλουδάκια; Ας απολογηθεί τώρα για την δική του πολιτική στον δήμο Βόλου, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είμαστε στην εποχή του 1980 της ΕΡΤ. Όσο για τους λίγους συμβασιούχους που ήταν στο δημοτικό συμβούλιο, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι όσο μακρύτερα από πολιτικά παιχνίδια, τόσο καλύτερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.