Ο νέος «εμφύλιος» της Νέας Δημοκρατίας

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα ακόμη και μέσα σε κομματικά ψηφοδέλτια να γίνεται «μάχη» αποκλεισμών, όπως σ’ αυτό του Οικονομικού Επιμελητηρίου, παράρτημα Θεσσαλίας. Παρακολουθήσαμε το εμφυλιοπολεμικό κλίμα στο ΤΕΕ Μαγνησίας, όπου οι πολιτικές δυνάμεις Μπέου πολέμησαν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με επικεφαλής την Νάνσυ Καπούλα, χάνοντας όμως παταγωδώς.

Το ίδιο έργο παίχτηκε την Κυριακή, μέσα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στο Οικονομικό Επιμελητήριο, παράρτημα Θεσσαλίας, όπου οι φίλοι του Μπέου προσπάθησαν να ενσπείρουν διχόνοιες, ώστε να εκλεγούν οι δικοί τους άνθρωποι. Στελέχη της δημοτικής αρχής Βόλου, έστησαν αντίσκηνα έξω από το κτίριο της πρώην Νομαρχίας και προσπάθησαν να αποκλείσουν τους Νεοδημοκράτες υποψηφίους από την Λάρισα και να εκλέξουν τον εκλεκτό τους από το Βόλο και άλλους υποψηφίους από Καρδίτσα και Τρίκαλα, ώστε να πάρουν το προεδρείο του παραρτήματος.

Δυστυχώς γι αυτούς, το μόνο που κέρδισαν ήταν να χωρίσουν τους γαλάζιους ψηφοφόρους της Θεσσαλίας. Φυσικά, όλα αυτά που διαπράττονται ενάντια στην γαλάζια παράταξη θα πληρωθούν στο μέλλον και υπεύθυνοι είναι όσοι πάνω από τη ΝΔ θέτουν την επικράτηση του Μπέου, ο οποίος προσπαθεί να ελέγξει κοινωνικούς φορείς και να δημιουργήσει το δικό του «στρατό». Τα όσα συνέβησαν στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ασφαλώς θα απασχολήσουν πλέον κεντρικά την ΝΔ. Άραγε, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μα γνησίας, κ. Δήμος Νταόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στην εκλογική διαδικασία του Βόλου, ποιους υποστήριζε, όταν όπως μαθαίνω κάποιοι δεν άφησαν υποψηφίους της ΝΔ να μπουν στο χώρο των εκλογών;

Τελικά, απ’ ότι φαίνεται οι Νεοδημοκράτες τα κατάφεραν να είναι χωρισμένοι, η ΝΔ Μαγνησίας και η ΝΔ Λάρισας και να αλληλοσπαράσσονται για το χατίρι των φίλων του Μπέου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.