Ο Τραμπουτινισμός που μας τον εκθειάζουν

Ως τώρα στη χώρα μας είχαμε τους λάτρεις του Πουτινισμού. Τώρα πλέον έχουμε και αυτούς τους Τραμπουνιτισμού. Τραμπ και Πούτιν είναι δυο ηγέτες αντισυστημικοί, οι οποίοι πολεμούν το παλιό και θέλουν να φέρουν το νέο, υποστηρίζουν κάποιοι στην Ελλάδα. Αυτοί που θα βοηθήσουν το λαό να ξαναδεί άσπρη μέρα.
Διαβάσαμε χθες, στην εφημερίδα του Γ. Κουρή, ότι ο Τράμπ δήλωσε ότι δεν θα παίρνει μισθό ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά μόνο ένα ευρώ το χρόνο. Το ίδιο έλεγε και κάποιος στο Βόλο, που θα έδινε τον μισθό του στους φτωχούς. Τι άλλο θέλουν ν’ ακούσουν οι πολίτες απανταχού της Γης, από το ότι ένας ηγέτης, τοπικός ή παγκοσμίως, είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών, ο οποίος ληστεύει τους πλούσιους, αλλά σκέφτεται και μοιράζει τον πλούτο, ακόμη και τον μισθό του, στους φτωχούς.
Τη δεύτερη είδηση την αλίευσα στο διαδίκτυο, ειδικά για τους θαυμαστές του Πούτιν και της πολιτικής του. Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας και άμεσος συνεργάτης του Πούτιν, Αλεξέι Ουλουκάγιεθ, συνελήφθη από την αστυνομία για ένα «φακελάκι» που πήρε με το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 2 εκ. δολαρίων για την εξυπηρέτηση ξένης εταιρίας.
Αυτοί είναι οι «καινούργιοι» και οι «αδιάφθοροι». Όσο για το νέο αφήγημα ότι θέλει χορτασμένους αρχηγούς για να μην κλέβουν από το δημόσιο κορβανά, ένα μόνο έχω να πω. Ότι οι πλούσιοι είναι οι πλέον αχόρταγοι, διότι απλούστατα θεός τους είναι το χρήμα και φυσικά όχι οι πολίτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.