Όποιος διαφωνεί με Μπέο, τον «τελειώνει»

Ο Δημήτρης Πέγιος, ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του Αχιλλέα Μπέου, πριν ακόμη ο λαός του Ολυμπιακού Βόλου τον εκλέξει δήμαρχο Βόλου. Τον πίστεψε ως άλλο Θεό και τον ακολούθησε και τον υπηρέτησε πιστά μαζί με όλους τους υπόλοιπους της πλειοψηφίας, έως ότου κατάλαβε ότι δεν έχει ούτε το…Θεό του. Πριν μερικούς μήνες τον έβρισε μέσω τηλεοράσεως, μετά τον έβγαλε από αντιδήμαρχο και τέλος απαίτησε να τον στηρίξει και να αλλαξοπιστήσει, υποστηρίζοντας τον «Βόλος Ν.Π.Σ.».

Ο Δημήτρης Πέγιος, διαφώνησε μαζί του και αρνήθηκε να υπηρετήσει κάτι που δεν πίστευε, μια ξένη ομάδα, φυτευτή από την Πιερία.
Με την ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή εναντίον του πρωτοκλασάτου στελέχους της, κατάλαβε ποιον υπηρέτησε χρόνια τώρα. Έρχεται τώρα και η σειρά του άλλων. Άραγε, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Μουλάς, τι θα πράξει ως πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού; Θα σιωπήσει και θα «ξεπουλήσει» το ίνδαλμα του, το οποίο υπηρέτησε και βγήκε στους δρόμους για να το στηρίξει;

Ο κ. Τ. Μπατζιάκας, ο οποίος υπηρέτησε επίσης τον Ολυμπιακό Βόλου, πως μπορεί να δικαιολογήσει την στήριξη του σε μια δημοτική αρχή, η οποία είναι ενάντια στα συμφέροντα των τοπικών ομάδων, του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου;

Είναι δυνατόν να μην κατανοούν ότι μια δημοτική αρχή που υπηρετούν δεν μπορεί να είναι ενάντια στα συμφέροντα της πόλης μας; Είναι δυνατόν να στηρίζουν έναν άνθρωπο, ο οποίος από εγωισμό και μόνο θέλει να εναντιωθεί και να διαλύσει το Βολιώτικο ποδόσφαιρο; Δεν καταλαβαίνουν οι κύριοι ότι με την φασιστική νοοτροπία του «μεγάλου ηγέτη» θα έρθει η σειρά τους; Ας διαφωνήσουν, αν τολμούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.