Ποιοι είναι τελικά οι πολιτικοί απατεώνες;

Χρειάζεται να διαθέτεις περίσσιο θράσος για να παρουσιάζεσαι ως ο πλέον ευαίσθητος σ’ αυτή την πόλη για τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν «κοκκινισμένα» δάνεια και απειλούνται με έξωση από το σπίτι τους.

Διαβάσαμε την δήλωση του «Ρομπέν των δασών» Αχιλλέα Μπέου στο facebook ότι λυπάται που συνυπάρχει στο Βόλο με πολιτικούς απατεώνες οι οποίοι αρνήθηκαν να ταυτιστούν με την πρότασή του, να αγοράσει ο Δήμος Βόλου τα «κόκκινα» δάνεια. Οι συμπολίτες Δημ. Σύμβουλοι συντάχθηκαν με τις προτάσεις της ΚΕΔΕ και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δυνατόν να αρνηθούν μια ρεαλιστική πρόταση σωτηρίας της περιουσίας των συμπολιτών μας, αλλά η πρόταση της Δημοτικής Αρχής και του Αχιλλέα Μπέου, εκτός του ότι δεν ήταν τεκμηριωμένη, πλησίαζε την περίπτωση κάποιου άλλου σωτήρα της χώρας.

Για να γίνει δεκτή μια πρόταση από έναν μη πολιτικό απατεώνα, όπως είναι ο εκλεγμένος Δήμαρχος, θα έπρεπε να παρουσιασθεί μια τεκμηριωμένη μελέτη η οποία θα αναφέρονταν με απόλυτη σαφήνεια στον αριθμό των δανείων, το ποσό που θα χρειαζόταν για να αγοραστούν και από ποιον κωδικό του Δήμου Βόλου θα χρηματοδοτούνταν η περίφημη αυτή εταιρία ειδικού σκοπού. Απλά πράγματα. Φυσικά δεν θα έχει αντίρρηση κανένας αν ο Δήμος Βόλου διέθετε χρήματα για να βοηθήσει, αλλά ποιους; Πως θα ξεχωρίσει τους πραγματικά μη έχοντες και ποιος θα είναι αξιολογητής, ο Αχιλλέας Μπέος;

Αν ο μη πολιτικός απατεώνας δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος θέλει να γίνει χρήσιμος στην βολιώτικη κοινωνία θα πρέπει να γίνει σοβαρός και κυρίως όταν απευθύνει το λόγο του για τόσο σοβαρά θέματα τα οποία απασχολούν βολιώτικες οικογένειες. Επειδή υποστηρίζει ότι δεν είναι πολιτικός, ούτε φυσικά όπως λέει ξανά και ξανά πολιτικός απατεώνας, ούτε εξυπηρετεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, ας καταλάβει επιτέλους ότι ως υπεύθυνος πρώτος πολίτης του Βόλου θα πρέπει να συζητά όσα θέλει να πράξει με ανθρώπους που γνωρίζουν και όχι με αυτούς που συναγελάζεται στα καφέ όπου μαζεύονται και λένε από καμιά μακακία για να περνάει η ώρα.

Το θέμα της πόλης όμως δεν είναι μόνον ο Μπέος ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί με τις μπαρούφες του να ξεγελάσει τον κόσμο, γεγονός που το έκαναν διαχρονικά κάποιοι πολιτικοί απατεώνες, αλλά τα «τζουκ μποξ» που μεταδίδουν αοριστολογίες οι οποίες είναι ανεφάρμοστες, όχι γιατί δεν θέλει το «σάπιο πολιτικό σύστημα», αλλά γιατί αυτοί που τα λένε είναι πολιτικοί απατεώνες. Γενικώς στο Βόλο μπλέξαμε με τους πολιτικούς απατεώνες που κοροϊδεύουν τους πολίτες και παρουσιάζονται ως σωτήρες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.