Προβληματισμός, σκέψεις και ονόματα

Μπορεί να μην ακούγεται ή να μην γράφεται τίποτα για την δημοτική παράταξη «Μαζί για το Βόλο», αλλά όπως πληροφορούμαστε, η δραστηριότητα δεκάδων μελών της που την στελεχώνουν είναι μεγάλη. Βολιώτες που ενδιαφέρονται για την πόλη, έχουν ριχτεί στη δουλειά και κατά ομάδες συζητούν για διάφορα προβλήματα της πόλης και πως θα επιλυθούν, ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα και κατόπιν να συναντηθούν άλλες δημοτικές παρατάξεις και συλλογικότητες, ώστε να συζητηθούν θέματα της πόλης.

Παράλληλα, γίνονται ευρύτερα συζητήσεις στο χώρο, για το ποιος μπορεί να είναι επικεφαλής το 2019 στις δημοτικές εκλογές, ο οποίος θα μπορεί να γίνει αποδεκτός και σε ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας της πόλης.

Είχαμε γράψει παλαιότερα τα δυο ονόματα των δημοτικών συμβούλων, Ιάσονα Αποστολάκη και Κώστα Γαργάλα. Τώρα, ακούγονται τα ονόματα των γιατρών Γιάννη Κωστή, Λεωνίδα Μαυρογιάννη και του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ. Θ. Σταυριδόπουλου.

Ο πρώτος, γνωρίζουμε ότι θα ήθελε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της Τ.Α., ο κ. Μαυρογιάννης ήταν και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με τον Πάνο Σκοτινιώτη. Ο κ. Σταυριδόπουλος, είναι γνωστό ότι μια πρόταση θα είναι μια πρόκληση για τον ίδιο. Όλες αυτές βέβαια οι συζητήσεις είναι νωρίς να καταλήξουν, στην στιγμή που στην παράταξη θα υπάρξουν δημοκρατικές διαδικασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής και στη συνέχεια θα τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου με άλλες παρατάξεις, με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.