Θα αλλάξουν όλα στην Ελλάδα

Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, θα προλάβει να τ’ αλλάξει όλα στην Ελλάδα. Το Σύνταγμα, τον εκλογικό νόμο, το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το επιχειρείν, τη ζωή των Ελλήνων, με την αρπαγή των σπιτιών τους από τα ξένα funds και αν θα καταφέρει να φτωχοποιήσει ακόμη περισσότερο την Ελληνική οικογένεια και να κλείσει και άλλες επιχειρήσεις, δημιουργώντας νέους ανέργους.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι αμέσως μετά τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξουν θεμελιακές αλλαγές στο πολιτικό γίγνεσθαι. Θα υπάρξουν νέα κόμματα, και δεν μιλάω για την προσπάθεια που γίνεται από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, ούτε κάποιες προσπάθειες που γίνονται δεξιά της ΝΔ, αλλά για προσπάθειες που δεν θα είναι δομημένες πάνω σε παλαιά κόμματα, αλλά στο ΝΕΟΝ, που θα στηριχτεί σε νέους ανθρώπους, έξω από τα σημερινά κόμματα.
Το ΝΕΟΝ, είναι ένα κόμμα που κυοφορείται σε επιχειρηματικούς, καλλιτεχνικούς χώρους, βάζοντας μπροστά τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα στηριχτεί από νέους, Πανεπιστημιακούς, αλλά και νέους που έχουν απηυδήσει από το παλιό και θέλουν να δώσουν νέες προοπτικές στην χώρα, χωρίς αγκυλώσεις κομματικές, αλλά στηριγμένες στις πανανθρώπινες αξίες.

Σε συνέντευξη του, ο Σάκης Ρουβάς, στα «Παραπολιτικά» δεν απέκλεισε μια τέτοια προοπτική. Ένα νέο κόμμα, με νέους ανθρώπους, πιστεύουν οι εμπνευστές του εγχειρήματος, ότι θα προσελκύσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, κυρίως τις ηλικίες κάτω των 40 ετών, που είναι απογοητευμένοι από την σημερινή πολιτική κατάσταση και έτσι θα «ανακατώσουν» την πολιτική τράπουλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.