Θα γίνουν πάλι ραγιάδες;

Για 400 χρόνια, οι Έλληνες ήταν ραγιάδες των Τούρκων και κάποιοι το 1821 αποφάσισαν να αποτινάξουν το ζυγό. Σήμερα, εν έτει 2016, μήπως αποφασίσαμε και πάλι να γίνουμε ραγιάδες και να υπακούμε στους νέους δυνάστες μας;

Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται υπό κατοχή. Οι κυβερνήσεις υπακούουν και οδηγούν με τα μέτρα πού παίρνουν τη χώρα στο ξεπούλημα και τον λαό στην απόλυτη φτωχοποίηση.

Μιλούν οι κρατούντες για ανάπτυξη και χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν ενώ η ουρά των ανέργων μεγαλώνει. Όραμα των κατακτητών μας να πάρουν όλο τον πλούτο της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Οι τράπεζες πέρασαν στα χέρια των ξένων, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το νερό και η ενέργεια σε λίγο, οι τηλεπικοινωνίες, οι μεταφορές. Σε λίγο επιχειρήσεις και σπίτια θα γίνουν κτήμα των ξένων funds. Όλος ο πλούτος της χώρας και των Ελλήνων θ’ αλλάξει χέρια.

Ας μας πουν Τρίπρας και Κυριάκος, που θέλει να είναι ο επόμενος, είναι υπηρέτες της Ελλάδας και του λαού ή υπηρέτες των κατακτητών μας; Επιτέλους, ας κατανοήσουν τις δύσκολες καταστάσεις που περνά ο τόπος και ας σταματήσουν να παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.