Το ΠΑΣΟΚ έβαλε τα γυαλιά στην τοπική Νέα Δημοκρατία

Η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, είχε άμεσα αντανακλαστικά στα όσα παρακολουθούμε να γίνονται στην πόλη μας από το καθεστώς Μπέου σε βάρος θεσμών, γεγονός που είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους δημοκρατικούς πολίτες.
Η σιωπή της πόλης πρέπει να σπάσει και βουλευτές, κόμματα και φορείς, δεν μπορούν πλέον να παραμένουν απλοί παρατηρητές του δημόσιου λόγου ενός Μπέου, που δυστυχώς ακολουθείτε από συμπολίτες μας στο δημοτικό συμβούλιο. Το ΠΑΣΟΚ, πολύ σωστά επισημαίνει την σιωπή της Νέας Δημοκρατία και την παθητική στάση που επιδεικνύει, φοβούμενη να πει την άποψη της, όταν μάλιστα λοιδορούνται, υβρίζονται με τον χειρότερο τρόπο και εγείρονται ηθικά θέματα για κορυφαία στελέχη της, όπως είναι ο Κώστας Αγοραστός και η Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Ένα κόμμα, που διεκδικεί την κυβερνητική εξουσία, δεν είναι δυνατόν να στρουθοκαμηλίζει, να κρύβει το πρόσωπό της κάτω από τη γη, νομίζοντας ότι οι πολίτες δεν μπορούν να κρίνουν τη στάση της. Πως λοιπόν αύριο να εμπιστευτούν ένα κόμμα για να κυβερνήσει τον τόπο, όταν σέρνεται πίσω από έναν Μπέο, και φοβάται να πει αλήθειες;
Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να συναγελάζεται με ότι πιο αποκρουστικό και φασιστικό καθεστώς γέννησε αυτή η πόλη, ας συνεχίσει να μην παίρνει θέση. Αύριο, όταν έρθει η σειρά και άλλων στελεχών της, ίσως, τότε να μην υπάρχει κανείς να τους υποστηρίξει διότι ο Μπεισμός θα έχει εισχωρήσει για τα καλά στο σώμα της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.