Βγαίνει και από πάνω ο εκλεγμένος!

Τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου για την έλευση μιας ξένης ομάδας στην πόλη μας, που την ονόμασαν «Βόλος» και ο εκλεγμένος δήμαρχος τους έπιασε στο στόμα του και εν πολλοίς τους έβαλε να απολογούνται κιόλας.

Ως απλοί, νοήμονες πολίτες μιας πόλης που έχει δυο ιστορικές ομάδες, την Νίκη και τον Ολυμπιακό, θα έπρεπε να είχαμε όλοι ξεσηκωθεί και αντ’ αυτού ο άνθρωπος που εκλέξαμε για να υπερασπίζεται την πόλη, του δίνουμε το δικαίωμα να τίθεται ενάντια της. Με θρασύτητα κιόλας ο κ. Μπέος, με δήλωση του, εγκαλεί τους παλαίμαχους ότι επιχειρούν, όπως λέει, να εκμεταλλευτούν τον Ολυμπιακό για μικροπολιτική και ιδιοτελή συμφέροντα.

Θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους συμπολίτες, Ολυμπιακούς και Νικιώτες, αν αυτό που γίνεται σε βάρος των δυο ιστορικών συλλόγων γίνονταν στην Λάρισα, που θα βρίσκονταν αυτή την περίοδο οι «εισβολείς» και όσοι τους στηρίζουν; Είδαμε ή ακούσαμε τον δήμαρχο της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και την προσέλκυση επενδυτών, οι οποίοι πρώτο στόχο θα έχουν τη διάλυση δυο βαθιά ριζωμένων ομάδων στην κοινωνία του Βόλου;

Επιτέλους, μπορεί πριν 2 ½ χρόνια οι Ολυμπιακοί να πίστεψαν τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά βλέποντας τα γεγονότα να εξελίσσονται δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να τρώνε «σανό». Έλεος πια. Ας σταματήσει να προκαλεί και να διαιρεί την πόλη. Ο δήμαρχος μιας πόλης πρέπει να ενώνει και όχι να δρα ως διαλυτικό στοιχείο.

Υ.Γ. Όλοι αυτοί οι παλαιοί ποδοσφαιριστές που διαμαρτύρονται για την ανακοίνωση των παλαιμάχων και όχι του Συνδέσμου Παλαιμάχων, τελικά συμφωνούν με την έλευση της νέας ομάδας και στηρίζουν τον Αχιλλέα Μπέο;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.