Ξεκινούν πληρωμές επιδομάτων

Αρκετές οι ερωτήσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα για το πότε πληρώνονται τα επιδόματα, γι΄αυτό και αναφέρουμε ότι από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα για την πληρωμή μιας σειράς κοινωνικών επιδομάτων.
Σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 θα ενεργοποιηθεί για 17η φορά η κάρτα αλληλεγγύης. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.
Σήμερα Πέμπτη επίσης, θα γίνει η 15η καταβολή του Επιδόματος Ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί. Η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση –με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών.
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 θα γίνει συμπληρωματική πληρωμή στους δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) που επανυπέβαλαν τα σωστά στοιχεία ΙΒΑΝ των λογαριασμών τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.