Γευστικός συνδυασμός για μυημένους

wine-18-10
Το Chardonnay του Κτήματος Κατσαρού από την Κρανιά Ολύμπου

Σε αυτή την συνταγή, οι ντελικάτες γεύσεις του κουνελιού και της μαρινάδας παίζουν ιδιαίτερο ρόλο γ’αυτό και αναζητούμε ένα κρασί να το συνοδεύσει κατάλληλα. Ο συνδυασμός κρασιού με φαγητό πάντα διαφέρει, ανάλογα με το είδος του φαγητού (κρέας ,ψάρι κλπ),όπως επίσης και με το είδος του μαγειρέματος. Το κουνέλι μας λοιπόν παίρνει την θέση του στο τηγάνι γι’αυτό και επιλέχτηκε ένα λευκό κρασί του κτήματος Κατσαρού από την Κρανιά Ολύμπου και από την ποικιλία Chardonnay. Ένα κρασί με έντονο και σύνθετο άρωμα κίτρινων φρούτων ,εσπεριδοειδών, κεριού, ευγενείς νότες καπνού και βανίλιας, μαλακή και ισορροπημένη οξύτητα, ικανή να σταθεί επάξια στον ‘’τηγανητό’’ χαρακτήρα του συγκεκριμένου πιάτου! Καλή σας απόλαυση!
Μπορείτε να γευτείτε και να δοκιμάσετε το κρασί από το κελάρι του wine bar στο ξενοδοχείου Kivo Art & Gourmet Hotel αλλά και των εστιατορίων Kivo Creative Greek Cuisine, Kivo Modern Asian Dining στη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.