Συνελήφθησαν οι ληστές που χτύπησαν 88χρονο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, που τον απείλησαν με μαχαίρι

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, εξιχνιάστηκε άμεσα η ληστεία που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της (12.01.2015) στην Καρδίτσα.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (13.01.2015) το βράδυ στην Καρδίτσα δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης της υπόθεσης από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της (12.01.2015) εισήλθαν στην οικία του 88χρονου, όπου με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.