Αριστερή Παρέμβαση: Η Περιφέρεια προπαγανδίζει την ΕΕ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανακοίνωση κατά της Περιφερειακής Αρχής, με αφορμή τις εκδηλώσεις «Η Ευρώπη στην περιοχή μου», εξέδωσε η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή, που καταγγέλλει ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναβαθμίζεται από εμπορικό αντιπρόσωπο της ΕΕ σε υπουργείο προπαγάνδας της».

Σύμφωνα με την Αριστερή Παρέμβαση ένα χρόνο περίπου μετά από το δημοψήφισμα, και καθώς οι συνέπειες της παραμονής στη φυλακή της ΕΕ κυκλοφορούν καθημερινά ανάμεσά μας στους δρόμους της φτώχειας, της καταστροφής και της ανεργίας, οι κύριοι «Μένουμε Ευρώπη» διεκδικούν ρεβάνς ενάντια σε όποιον τόλμησε να αμφισβητήσει τον μονόδρομο της ευρωενωσιακής ένταξης.

Σε ανακοίνωση της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου τονίζεται ότι το ρεύμα αμφισβήτησης στην ΕΕ, των μηχανισμών της και των κατευθύνσεων της, δεν μπορεί να εξαγοραστεί ούτε από τα ΕΣΠΑ της οικονομικής και πολιτικής αναβάθμισης των θέσεων του κεφαλαίου, ούτε από τα «συγχρηματοδοτούμενα έργα», που δεν είναι τίποτα άλλο από «δωράκια» στους κατασκευαστικούς ομίλους. Εξάλλου η αφαίμαξη της κοινωνικής πλειοψηφίας δεν μπορεί να αντισταθμιστεί με τα «φιλοδωρήματα» ανακατανομής του κοινωνικού πλούτου προς την πλευρά της οικονομικής ελίτ.

Καταλήγοντας η Αριστερή Παρέμβαση τονίζει ότι η ανάγκη για ζωή που θα γεννήσει μια σύγκρουση που αυτή τη φορά δε θα μπορεί να παζαρευτεί κατά το δοκούν από την οποιαδήποτε κυβέρνηση και θα διεκδικεί μια ζωή χωρίς αλυσίδες ντόπιων και ξένων αφεντικών. «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τους χειρότερους εφιάλτες της κυρίαρχης πολιτικής πραγματικότητα. Εμπρός λαέ έξω από την ΕΕ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.