Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία με καλάσνικοφ σε χρυσοχοείο στον Τύρναβο

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που τράβηξε ένας περαστικός από το κινητό του τηλέφωνο, δημοσιεύτηκε και δείχνει λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που αδίστακτοι ληστεύουν δύο χρυσοχοεία στον Τύρναβο, υπό την απειλή των καλάσνικοφ.

Όλα έγιναν περίπου στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, όταν μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών, τέσσερις ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ αλλά και… περίσσιο θράσος σπάνε με βαριοπούλες τις τζαμαρίες δύο χρυσοχοείων, που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Click4more: Ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο στον Τύρναβο Λάρισας Όπως φαίνεται από το ερασιτεχνικό βίντεο, ο ένας ληστής είχε το ρόλο του… τσιλιαδόρου, έτοιμος να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους αν οτιδήποτε πήγαινε στραβά.

Οι κάτοικοι που είναι αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, αποδοκιμάζουν έντονα τους ληστές, ενώ ένας από αυτούς πέταξε ένα τασάκι στον τσιλιαδόρο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή τον σημάδεψε με το καλάσνικοφ.

Λίγο αργότερα, οι συνεργοί τους βγήκαν από τα κοσμηματοπωλεία, έχοντας σε μαύρες σακούλες τη λεία τους κι έφυγαν, δυστυχώς, σαν… κύριοι.

http://www.youtube.com/watch?v=wIimirhqvBY

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.