Βελτιώνεται ο δρόμος προς Αγία Τριάδα Τρικάλων

Στη βελτίωση του δρόμου προς την Αγία Τριάδα Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Βελτίωση ασφαλτόστρωση οδού Φλαμπουρέσι – Αγία Τριάδα», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σήμερα υπογράψαμε τη σύμβαση για να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα της οδού Φλαμπουρέσι για την Αγία Τριάδα, δηλαδή ασφαλτόστρωση και τεχνικά όπου χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η πρόσβαση προς τον οικισμό της Αγίας Τριάδας».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες χωματουργικών, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και ερεισμάτων, με αρχή το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτοτάπητα και σε μήκος 1500 μέτρων προς Αγία Τριάδα, ολοκληρώνοντας έτσι την πρόσβαση προς τον οικισμό της Αγίας Τριάδας.

Η προθεσμία περαίωσης του έργου ανέρχεται σε δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Τρικάλων και η επίβλεψη θα γίνει από το τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της ίδιας Υπηρεσίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.