Γ. Σταθάκης από τα Τρίκαλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κυριως στους τομείς της οικονομίας και της ανάπτυξης, παρουσίασε στη χθεσινή του ομιλία ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Γ΄. Σταθάκης.

Η ομιλία του κ. Σταθάκη επικεντρώθηκε στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και στις ενέργειες που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνοντας την κυβέρνηση της χώρας.

Όπως είπε, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως κοστολογημένο και δεν έχει καμία σχέση με την διαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους με τους δανειστές.

Μαζί του στις συναντήσεις που έγιναν λίγο στο …πόδι καθώς πραγματοποιήθηκαν για λίγα λεπτά στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, ήταν η Τρικαλινή βουλευτής, Παναγιώτα Δριτσέλη και τα μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Νταούλας, Χρ. Σιμορέλης και Χρ. Μπάτζιος.

Να σημειωθεί ότι την ομιλία του κ. Σταθάκη παρακολούθησαν οι δήμαρχοι Τρικάλων και Καλαμπάκας Δημ. Παπαστεργίου και Χρ. Σινάνης, αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ “Φυσάει Κόντρα” Δημ. Παπαθανασίου, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρώην δήμαρχοι Τρικάλων Γ. Σπαθής και Καλαμπάκας Αντ. Πινιάρας, ο συντονιστής των ΑΝ.ΕΛ Τρικάλων Χρ. Αγορίτσας, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Θ. Βλάχος και μέλη της συντονιστικής επιτροπής, εκπρόσωποι φορέων καθώς και αρκετοί Τρικαλινοί πολίτες.

Αξιοσημείωτη ηταν και η παρουσία του πρώην αντιδημάρχου Τρικάλων Θαν. Ευαγγελόπουλου ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.