Δημοσκόπηση στα Τρίκαλα… δείχνει προβάδισμα ΝΔ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μάχη στήθος με στήθος δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στα Τρίκαλα, σε δείγμα 300 ατόμων, μέχρι και τα μισά της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το trikalavoice.gr η Ν.Δ. προηγείται σε επίπεδο Νομού Τρικάλων με 23,9% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν ΚΚΕ με 6,8%, Χρυσή Αυγή με 5,6%, ΠΑΣΟΚ με 4,6%, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 3,5%, Ποτάμι με 2,8%, ΑΝ.ΕΛ. με 2,4% και ΔΗΜ.ΑΡ. με 1,4%.

Στα αξιοσημείωτα πάντως είναι ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι εξαιρετικά μεγάλο, στο 22,1%, εκ των οποίων το 31% δεν λέει από πού προέρχεται κομματικά, το 17% από τη Ν.Δ., το 10% από τους ΑΝ.ΕΛ., το 9% από τη ΔΗΜ.ΑΡ., το 8% από το ΠΑΣΟΚ και το 7% από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.