Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά των Τρικάλων

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην αγορά των Τρικάλων ενόψει των Χριστουγέννων.

«Ενόψει των εορτών τα μικτά κλιμάκια της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων έχουν ήδη ξεκινήσει τους ελέγχους και αυτές τις ημέρες εντατικοποιούνται, προκειμένου οι καταναλωτές να προμηθευτούν ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα. Παράλληλα σκοπός μας είναι να πατάξουμε και τα όποια φαινόμενα αισχροκέρδειας παρουσιαστούν». Αυτά ανέφερε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στο πλαίσιο των ελέγχων στην χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ήδη η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για να διασφαλίσει την ομαλή κίνηση της αγοράς, τονίστηκε, εντατικοποιεί τους ελέγχους με τα μικτά κλιμάκια, μετά μάλιστα και τις κατευθύνσεις που έχει δώσει προς όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Οι έλεγχοι εστιάζονται κυρίως στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και στην πάταξη φαινομένων αισχροκέρδειας.

«Με τους εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων που μας επισκέφθηκαν εστιάσαμε σήμερα στο θέμα των ελέγχων, αλλά και της αισχροκέρδειας, είμαστε δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούν και μας διαβεβαιώσαν ότι και αυτοί με τη σειρά τους δεν θα επιτρέψουν να δημιουργηθούν προβλήματα στην τοπική αγορά και είμαι βέβαιος ότι οι καταναλωτές για άλλη μια χρονιά θα προτιμήσουν και θα εμπιστευτούν την τοπική αγορά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν πρόεδροι κτηνοτροφικών συλλόγων και του σωματείου κρεοπωλών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.