«Καμιά σχέση με την αλήθεια»

«Τα όσα καταγγέλλονται, δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια» τονίζει σήμερα στην «Ε» ένας εκ των δύο αδελφών που συνελήφθησαν προχθές από την ΕΛ.ΑΣ., μετά την καταγγελία υπαλλήλων του ΙΚΑ.

Όπως είναι γνωστό, τα δύο αδέλφια – ένας εκ των οποίων είναι εν ενεργεία αστυνομικός – συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι, μετά από μήνυση που υπέβαλαν υπάλληλοι του ΙΚΑ στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, τα δύο αδέλφια, τους εξύβρισαν και τους «επιτέθηκαν» γιατί νωρίτερα είχαν προβεί σε έλεγχο σε τουριστική επιχείρηση (ενοικιαζόμενα δωμάτια) που διατηρεί στην Παλιουριά, συγγενικό πρόσωπο των δύο συλληφθέντων.
Με τον έναν εκ των δύο αδελφών, τον ιδιωτικό υπάλληλο, δίνοντας τη δική του εξήγηση για το συμβάν, να δηλώνει στην «Ε» πως «τα όσα καταγγέλλονται από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ σε βάρος μας και δημοσιεύονται στην έγκριτη εφημερίδα σας, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Τις λεπτομέρειες και τα πραγματικά περιστατικά θα τα εκθέσουμε στο δικαστήριο».
Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και, λαμβάνοντας προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι.

– See more at: http://www.eleftheria.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/115126-%C2%AB%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%C2%BB.html#sthash.YesYgrpX.dpuf

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.