«Παραπληροφορεί η ΕΛΜΕ Λάρισας»

«Η πρόκληση εντυπώσεων και η παραπληροφόρηση από το ΔΣ της ΕΛΜΕ σε συνδυασμό με την ψευδή αναφορά περί «άγνοιας» τόσο της Περ. Δ/ντριας Εκπ/σης Θεσσαλίας όσο και του Προϊσταμένου Επιστ. Καθοδήγησης της Περ. Δ/νσης Εκπ/σης Θεσσαλίας προκαλούν δυσάρεστη έκπληξη καθώς μέχρι σήμερα το ΔΣ της ΕΛΜΕ δεν έδειχνε διατεθειμένο να ακολουθήσει τέτοιου είδους πρακτικές» τονίζει η Περιφερειεακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και συμπληρώνει:

«Η Περ. Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας οφείλει να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς της αρμοδιότητάς της παρουσιάζοντας τα πραγματικά γεγονότα.

1. Το σύνολο του προγραμματισμού των σεμιναρίων των Δ/ντων Σχ. Μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης της Περ. Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας αναρτήθηκε από το ΙΕΠ στη Διαύγεια στις 29.05.2014 με ΑΔΑ: ΒΙΙ9ΟΞΛΔ-Π8Λ και στη συνεχεία η πληροφορία διατέθηκε από όλα τα σχετικά εκπαιδευτικά ηλεκτρονικά μέσα.

Επιλεκτικά το ΔΣ της ΕΛΜΕ εντοπίζει και διακινεί τις πληροφορίες που αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ;

2. Το Τμήμα Επιστ. & Παιδαγ. Καθοδήγησης ενημέρωσε τη Δ/νση Β’/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, όπως ιεραρχικά προβλέπεται, για το πρόγραμμα του σεμιναρίου στην Ελασσόνα στις 3 Ιουνίου, ένα δεκαπενθήμερο πριν τη διεξαγωγή της επιμόρφωσης (19-20 Ιουνίου) συνεπώς δεν μπορεί να επικαλείται το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας ότι « εν κρυπτώ και παραβύστω» υλοποιούνται τα παραπάνω σεμινάρια.

Σχετικά με το ερώτημα που απηύθυναν τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ στην Περ. Δ/ντρια Εκπ/σης Θεσσαλίας και ο Γραμματέας της ΕΛΜΕ στον Προϊστάμενο Επιστ. & Παιδαγ. Καθοδήγησης Β’/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουνίου για την ημερομηνία υλοποίησης του σεμιναρίου στην Ελασσόνα, τους ζητήθηκε να απευθυνθούν στην Υπηρεσία, καθώς το λεπτομερές πρόγραμμα των σεμιναρίων των Δ/νσεων της Περ. Δ/νσης Εκπ/σης Θεσσαλίας δεν είναι δυνατό να αποτελεί αντικείμενο αποστήθισης.

Τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον του ΔΣ της ΕΛΜΕ που «αγωνιούσε και νοιαζόταν» να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς για προγραμματισμένες δραστηριότητες μόνο μόλις μία μέρα πριν την έναρξή τους!

Η Περ. Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας κλείνοντας την, απαραίτητη από πλευρά της, τοποθέτηση για την αποκατάσταση της αλήθειας τονίζει ότιτυχόν επόμενες ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις θα απαντηθούν αναλόγως.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.