Σε λειτουργία ο στεφανιογράφος του Νοσοκομείου Τρικάλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στον χώρο της Υγείας στο Νομό Τρικάλων, η εγκατάσταση Στεφανιογράφου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ολοκληρώθηκε σήμερα.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Πλατογιάννης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα εγκατάστασης και λειτουργίας του Στεφανιογράφου, για το πόσους Τρικαλινούς και όχι μόνο θα βοηθήσει και πως θα συμβάλλει και στα έσοδα του Νοσοκομείου Τρικάλων. Ο Δημήτρης Πλατογιάννης, ήταν ο πρώτος που πίστεψε σ’ αυτό, πίεσε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελικά είδε το όνειρό του για αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στο Νοσοκομείο Τρικάλων να πραγματοποιείται.

Για μεγάλη μέρα έκαναν λόγο στους χαιρετισμούς τους και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκης (η αγορά του Στεφανιογράφου προχώρησε μέσα από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας), ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, ο διοικητής Γιώργος Σουφλιάς και ο απερχόμενος διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Λάζαρος Μακρής.

Ακολούθησε παρουσίαση και Αγιασμός του Στεφανιογράφου υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών, Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νάση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.