Στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας την Δευτέρα ο Απόστολος Καλογιάννης

Στο πλαίσιο της Προκαταρκτικής Εξέτασης που παρήγγειλε η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη

Στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας καλείται επίσημα να καταθέσει την προσεχή Δευτέρα 20 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης για την γνωστή υπόθεση του επανελέγχου συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων.

Ο κ. Καλογιάννης θα εξεταστεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Όπως είναι γνωστό, με παραγγελία της προς τους προϊστάμενους εισαγγελίας Εφετών, της Αθήνας, του Πειραιά, της Πάτρας και της Λάρισας η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να διενεργηθεί ποινική προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος.

Εντωμεταξύ, στο πλαίσιο της αντίστοιχης πειθαρχικής διαδικασίας που «τρέχει» η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ο δήμαρχος Λάρισας έχει κληθεί να υποβάλλει εγγράφως τις θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στο πλαίσιο των παραπάνω εξελίξεων, δεν θα πρέπει να αιφνιδιάζει η έκτακτη σύγκλιση της δημοτικής ομάδας της «Συμπαράταξης» το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναμένονται ανακοινώσεις με πολύ ενδιαφέρον…

Μ.Κ.

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2014/10/16/stin-isangelia-efeton-larisas-tin-deftera-o-apostolos-kalogiannis/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.