Στη Λάρισα σε πανελλήνια πρώτη το Αθλητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σε πανελλήνια πρώτη παρουσιάζεται το Αθλητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση που διοργανώνει αυτό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Το ότι έχει επιλεγεί η Λάρισα δεν είναι τυχαίο καθώς η Αθλητική Ιστορία της πόλης μας είναι αρκετά μεγάλη σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα αλλά και επειδή η νέα Δημοτική Αρχή έχει σηματοδοτήσει μια διαφορετική άποψη για τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Κύριοι ομιλητές είναι ο συντονιστής του Τμήματος Αθλητισμού και ΦΑ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Προγράμματος Τζούλιος Συναδινός, μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάσος Μποτίνος, μέλος Τμ. Αθλητισμού & ΦΑ ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόγραμμα έχουν μελετήσει και επεξεργαστεί με κάθε λεπτομέρεια διαφορετικές επιστημονικές και αθλητικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, με στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από όλη την Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια.
Βασικός άξονας του προγράμματος είναι μια διαφορετική φιλοσοφία για το πώς πρέπει να δομηθεί ο αθλητισμός στην χώρα μας καθώς το επίκεντρό του δεν είναι το κέρδος αλλά ο πολίτης ανεξάρτητα από ηλικία, ικανότητα, φύλο, οικονομική, κοινωνική ή πολιτισμική διαφοροποίηση. Επίσης η μαζικότητα, η σύνδεση του με πολιτιστικά και άλλα γεγονότα είναι κάτι που δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα σε μια άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα των πολιτών και των ανθρώπων της.

Είναι ντροπή να συμβαίνουν γεγονότα όπως ο θάνατος ενός απλού φιλάθλου, κάτι που δεν είναι άσχετο από το πώς έχουν χτίσει όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και το πώς εκμεταλλεύονται πελατειακά τις σχέσεις τους με τα αθλητικά σωματεία.

Το Τμήμα Αθλητισμού & ΦΑ του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καλεί στην εκδήλωση όλους τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου από κοινού να προβληματιστούμε, να συμμετέχουμε και να καταστήσουμε σαφές ότι θέλουμε τον αθλητισμό και την άθληση για υγεία, καλύτερες σχέσεις, συμμετοχή και δράση, για μια Ελλάδα που εμείς θα είμαστε αφεντικά του εαυτού μας.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, το Τμήμα Αθλητισμού & ΦΑ του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας παραχωρεί προς τα τοπικά ΜΜΕ συνέντευξη τύπου αυτή την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (Παπακυριαζή 40, 3ος όροφος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.