Στο Εργασίας για τα Σ/Μ Λάρισα

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, ενημερώνει τους συναδέλφους εργαζόμενους της αλυσίδας ΣΜ Λάρισα, ότι η κινητοποίηση στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω μικρής συμμετοχής των εργαζομένων της αλυσίδας.

Παρόλα αυτά, την ερχόμενη Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν.Λάρισας και του Συλλόγου Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, με τον Υφυπουργό Εργασίας κ.Κεγκέρογλου.

Η συνάντηση έχει σκοπό να συζητηθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους 600 εργαζόμενους των Σ/Μ Λάρισα, οι οποίοι είναι απλήρωτοι για 1 χρόνο, καθώς και για το μέλλον των εργαζομένων λόγω επικείμενης χρεοκοπίας της επιχείρησης.

Επίσης, θα κατατεθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για πίεση από την πλευρά της κυβέρνησης για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς και την άμεση καταβολή έκτακτου επιδόματος 1000 ευρώ, σε κάθε εργαζόμενο της επιχείρησης, καθώς η πολύμηνη απληρωσιά δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την κάλυψη πρώτων αναγκών των ίδιων και των οικογενειών τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.