Άλλαξε «χέρια» η 110 Πτέρυγα Μάχης – Ποιος είναι ο νέος διοικητής

Νέος διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης ανέλαβε ο σμήναρχος Μιλτιάδης Παπαδάκης στη θέση του σμηνάρχου Δημοσθένη Ντόλα, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής που πραγματοποιήθηκε σήμερα, το πρωί της Τετάρτης.

Την «ιδιαίτερη τιμή του, υπερηφάνεια και ικανοποίηση» για το χρόνο υπηρέτησής του εξέφρασε ο κ. Ντόλας. «Με την ανάληψη των καθηκόντων μου επιδίωξα να αναβαθμίσω τον ρόλο της 110 Π.Μ. Βασική και αξιοπρεπής προσπάθεια ήταν η διατήρηση κι εκβάθυνση της επιχειρησιακής ικανότητας, η αύξηση της διαθεσιμότητας οπλικών συστημάτων και μέσων, η αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, η ετοιμότητα υποδοχής των αεροσκαφών F16, η συνέχιση της υποστήριξης της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας και τέλος η συνεχής επιδίωξη βελτίωση της διοικητικής μέριμνας και των συνθηκών διαβίωσης προσωπικού» τόνισε.

Παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη ο κ. Παπαδάκης σημείωσε πως «οι δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας καλούμαστε να υπηρετούμε με εντιμότητα και φρόνημα, και να συμβάλουμε αποτελεσματικά στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας».

Το παρών στην τελετή έδωσαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος και η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κα Χρύσα Τσαγανού. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση.

Δείτε φωτογραφίες:

            

Φωτό: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.