«Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να μετατρέψουν σε πειραματόζωα τους Θεσσαλούς»

Ο αγώνας των Ερωπαίων Σοσιαλιστών και του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στην Ελλάδα, ξεκινά από τη Λάρισα και την «πληγωμένη» Θεσσαλία, με την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη και του υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Νίκολας Σμιτ, την προσεχή Δευτέρα 20 Μαΐου.

Έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής, η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιάννης Μαλάκος, ο Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Λάρισας, Άγης Μπουρμασόπουλος και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, υπεύθυνος στους τομείς Αυτοδιοίκησης και Επικοινωνίας-ΜΜΕ, Κυριάκος Κουρούτσαλης, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με σκοπό την ενημέρωση για την εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Η κα Λιακούλη κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί τη Δευτέρα μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης, με σκοπό να ακούσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. «Το ΠΑΣΟΚ συνδέει τη Θεσσαλία με την Ευρώπη και αυτή η κίνηση που γίνεται τώρα σε όλα τα επίπεδα, είναι εξαιρετικά σπουδαία για το παρόν και το μέλλον τόπου μας».

Παράλληλα, η κα Λιακούλη έκανε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για αδιαφορία απέναντι στην «βουλιαγμένη στις λάσπες Θεσσαλία», αλλά και στην συνεχή δημιουργία σκανδάλων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην δημιουργία του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας, δηλώνοντας πως η Νέα Δημοκρατία, «αντιμετωπίζει τη Θεσσαλία ως ένα πείραμα και τους Θεσσαλούς πολίτες ως πειραματόζωα».

Από την πλευρά του ο κ. Κουρούτσαλης, απηύθυνε κάλεσμα προς τους Λαρισαίους πολίτες να δουν τις λύσεις που θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο, υπογραμμίζοντας ότι «η Θεσσαλία θα πρέπει να είναι η πρωταγωνίστρια της προσοχής στην Ευρώπη».

«Τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνεργασία με τον Ευρωπαίο επικεφαλής Σοσιαλιστή, Νίκολα Σμιτ, θα δουν και θα ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία και παραμένουν άλυτα», πρόσθεσε ο κ. Μαμάκος.

Στην ερημοποίηση της Λάρισας, αλλά και στη νέα γενιά στάθηκε ο κ. Μπουμαρσόπουλος, τονίζοντας ότι, «τα προβλήματα αυξάνονται και διογκώνονται και δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ελληνική κοινωνία».

Τέλος, Νίκος Ανδρουλάκης και Νίκολας Σμιτ αναμένεται να βρεθούν τη Δευτέρα στη Λάρισα, ενώ πριν τη συγκέντρωση στο Αρχαίο Θέατρο στις 19.30 το απόγευμα, θα υπάρξει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

 

 

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.