«Δεν ξέρουμε αν θα μάθουμε την αλήθεια»

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην 19χρονη δόκιμο του Ναυτικού που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι, στην Τυνησία.
Συγγενείς, φίλοι αλλά και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας αποχαιρετούν την αδικοχαμένη κοπέλα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της.

Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια και μάτια γεμάτα δάκρυα, συγγενείς αλλά και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Θάλεια.

«Μεγάλη η θλίψη, μεγάλος ο πόνος.. Ένα παιδί 20 χρονών…», ανέφερε γειτόνισσα της άτυχης κοπέλας.

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Λάρισας που έγινε η κηδεία, οι γονείς έφεραν κουφέτα και γλυκά. Αυτά που ονειρεύονταν να φτιάξουν όταν η 19χρονη Θάλεια θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ντυμένη νύφη…

Η μοίρα όμως τα έφερε αλλιώς.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και το γολγοθά που τράβηξα στην Ιταλία μια εβδομάδα τώρα», δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης.

«Ένα συνεσταλμένο κορίτσι, προσπαθούσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν έχουμε λόγια. Από το πουθενά…», δήλωσε γείτονας.

«Δεν ξέρουμε αν θα μάθουμε την αλήθεια»
Η Θάλεια άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Ιταλίας όπου μεταφέρθηκε μετά από υψηλό πυρετό που παρουσίασε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού του Πολεμικού Ναυτικού. Το θρίλερ με τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού συνεχίζεται, καθώς ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί οι γονείς της από τις ιταλικές αρχές για τα αίτια που έκοψαν τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της 19χρονης…

Με σπασμένη φωνή ο αρχηγός της Σχολής την αποχαιρετά…

«Ήσουν μια από εμάς κι ο σεβασμός, οι δεσμοί που μας διέπουν δε θα μας επιτρέψουν να σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα σ΄αγαπάμε για πάντα κι είμαστε περήφανοι για σένα. Το ξέρω πως η θάλασσα θα είναι ήρεμη και γαλήνια σ αυτό το τελευταίο σου ταξίδι».

Στη Λάρισα για την κηδεία της 19χρονης Θαλειας, βρέθηκαν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.