Διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ για «Τέμπη»: Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό από 3 Μαρτίου 2023

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για το δυστύχημα των Τεμπών και την έφοδο εισαγγελέων στα γραφεία του ΟΣΕ μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Παναγιώτης Τερεζάκης.

«Η Δικαιοσύνη έχει το ηχητικό υλικό για το δυστύχημα των Τεμπών από τις συνομιλίες Παλαιοφάρσαλα – Λάρισα από τις 3 Μαρτίου του 2023 ενώ και στις 15 Μαρτίου του 2023 ελήφθη υλικό από τις ανακριτικές αρχές παρουσία αστυνομικών που ήρθαν στην Καρόλου και ζήτησαν να πάρουν καταγραφές για ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα του δυστυχήματος από περισσότερους σταθμούς», τόνισε σήμερα (04.04.2024) στον ΣΚΑΪ 100,3 ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος ανέφερε πως προχθές «επανήλθαν με την εισαγγελέα και 3-4 εξειδικευμένοι υπάλληλοι από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με εντολή του Εφέτη ανακριτή Λάρισας για να πάρουν τους σκληρούς δίσκους από το σύστημα καταγραφής» επισημαίνοντας πως «δεν έγινε καμία έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ» αφού όπως είπε «δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε και είμαστε πάντα στην διάθεση των αρχών»”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.