Δυστύχημα Τεμπών: Ανασύρεται η δικογραφία για τους ιατροδικαστές και προαναγγέλλεται η διενέργεια τοξικολογικών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στις σορούς των παιδιών τους μπορούν να ζητήσουν όσοι συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών το επιθυμούν σύμφωνα με την παραγγελία της εισαγγελως πρωτοδικών Λάρισας .

Η  παραγγελία δόθηκε πριν λίγα λεπτά στο πλαίσιο σημερινής παραγγελίας του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών να ανασυρθεί η δικογραφία κατά των ιατροδικαστών των Τεμπών που είχε αρχειοθετηθει το καλοκαίρι του 2024 καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία.

Να σημειωθεί πως η εισαγγελέας πρωτοδικών είχε παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αίτημα εκταφής του Πάνου Ρουτσι ζητώντας ωστόσο τότε μόνο τη διενέργεια εξέτασης DNA.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη όμως η συγκεκριμένη προκαταρκτική συγχωνεύεται στη νέα παραγγελία και το αίτημα του Πάνου Ρουτσι για τοξικολογικές στη σορό του γιου του θα προχωρήσει.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν επηρεάζει τη βασική δικογραφία για τα Τέμπη και την επικείμενη δίκη.

Δείτε τι δήλωσε για την υπόθεση ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας

 

 

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.