Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον εφέτη ανακριτή ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ της περιόδου 1-4-2017 έως και 30-9-2021.
Θυμίζουμε ότι ο Διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας για την περίοδο μετά το 2021, αφέθηκε επίσης ελεύθερος την προηγούμενη εβδομάδα με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου και της καταβολής χρηματικής εγγύησης.
Οι καταθέσεις των διωκόμενων στελεχών του ΟΣΕ για την μεταξύ άλλων κακουργηματική πράξη της διατάραξης συγκοινωνιών δια παραλείψεως θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης από το 2021, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, από 21-3-2017 έως και 15-11-2019 και ο Γενικός Διευθυντής της ίδιας Γενικής Διεύθυνσης, από 1-12-2019 έως και 1-6-2020.
Πηγή: Larissanet.gr































