Εκκενώνεται ξενοδοχείο που διέμεναν σεισμοπαθείς μετά τον νέο ισχυρό σεισμό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από τον νέο ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε την Ελασσόνα, πριν από λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του ThessToday.gr, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, αυτή τη στιγμή, εκκενώνουν ξενοδοχείο στον Τύρναβο, στο οποίο διέμεναν σεισμοπαθείς.Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, πρόκειται για δόνηση 5,8 Ρίχτερ.

Για την ακρίβεια, το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο υπολογίζει την ένταση του σεισμού στα 6 Ρίχτερ. Επιπλέον αναφέρεται πως το επίκεντρο του εντοπίζεται 29 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λάρισας και 15 χιλιόμετρα δυτικά του Τυρνάβου.

Ο τρόμος επέστρεψε στη Θεσσαλία, ενώ πολλοί κάτοικοι βγήκαν έντρομοι και πάλι στους δρόμους.

Στη φωτογραφία του ThessToday, μέλη του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. ενημερώνουν τους σεισμοπαθείς και επιχειρούν να τους καθησυχάσουν, αμέσως μετά τη νέα ισχυρή δόνηση.

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. είναι μια εθελοντική διασωστική ομάδα με έτος ίδρυσης το 2007. Από το Μάιο του 2008 είναι ενταγμένη στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

YouTube player

Πηγή: thesstoday.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.