Έρχεται το Plastiras Lake Festival

Το 1ο Plastiras Lake Festival, ένα νέο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στήνει φέτος για πρώτη φορά σκηνή στο μαγευτικό τοπίο της Λίμνης Πλαστήρα.

Όλα όσα απαρτίζουν το καλοκαίρι μας και τα όνειρά μας για ένα 3ήμερο μακριά από την πόλη θα υπάρχουν εδώ: δυνατές συναυλίες σε ένα stage δίπλα στο νερό, πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες στη φύση, περιηγήσεις στα γύρω χωριά και ατελείωτες ώρες δράσης!

1ο Plastiras Lake Festival – Μουσική και ευκαιρίες για αποφόρτιση
Το περιβάλλον ιδανικό: Η Λίμνη Πλαστήρα είναι ένας προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου, άλλωστε οι ντόπιοι συνηθίζουν να τη λένε η «λίμνη των 4 εποχών».

Μόλις 3.5 ώρες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της Ελλάδας, είναι ο εναλλακτικός προορισμός για αυτόν το Ιούλιο, με συναρπαστικά τοπία, γραφικά χωριουδάκια, δροσιά και ευκαιρίες για αποφόρτιση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα και τη καθεμία από εμάς!

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Plastiras Lake Festival
Πέμπτη 11 Ιουλίου
Έναρξη και παρουσίαση του Φεστιβάλ
Προβολή βραβευμένων ταινιών του
Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 12 Ιουλίου
Καντινέλια
Γιάννης Χαρούλης
Ματούλα Ζαμάνη

Σάββατο 13 Ιουλίου
Κοινοί Θνητοί
Εισβολέας
Λόγος Τιμής
Μεσημεριανό γλέντι με τους Ρουμπαγιάτ

Κυριακή 14 Ιουλίου
Παύλος Παυλίδης
Γιάννης Αγγελάκας
Villagers of Ioannina City
Μεσημεριανό γλέντι με τους Γκιντίκι

Αν είσαι πρωινός τύπος οι επιλογές είναι πολλές:

Πεζοπορίες στα μονοπάτια της λίμνης, Υδροποδήλατα και Κανό & Kayak, Mountain bike, Τοξοβολία, Ιππασία, Yoga, Τοίχος αναρρίχησης και Εργαστήρια ζωγραφικής και θεάτρου για παιδιά. Επίσης, θα ξεναγηθείς στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο και το παλιό οινοποιείο, για γνωρίσεις πως το νερό δίνει ζωή στον τόπο και να γευτείς τοπικό κρασί.

Η κατασκήνωση είναι σε απόσταση μόλις 150μ από τη λίμνη, πολύ κοντά στο χώρο της συναυλίας με όλες τις παροχές! 11-14 Ιουλίου το 1ο Plastiras Lake Festival ανοίγει και σε περιμένει μαζί με την παρέα σου σε μια ιδανική τοποθεσία! Περισσότερα στο www.more.com/music/festival/plastiras-lake-festival.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.