Φοβερό τροχαίο στα Φάρσαλα (φωτογραφίες)

Τροχαίο ατύχημα με πρόσκρουση αγροτικού οχήματος σε τρακτέρ σημειώθηκε σήμερα, λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων.

Ο οδηγός του οχήματος κινούνταν με κατεύθυνση από Σκοτούσσα προς Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων, όπου μέσα στο χωριό – κάτω από άγνωστες συνθήκες που ερευνά η Αστυνομία – έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε αρχικά πάνω στο κράσπεδο του οδοστρώματος και εν συνεχεία πάνω σε αγροτικό ελκυστήρα (τρακτέρ) που βρισκόταν σταθμευμένος στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.

Στο σημείο βρέθηκε περιπολικό με Αστυνομικούς του Α.Τ. Φαρσάλων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον οδηγό του οχήματος, τον οποίο μετέφερε σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι της περιοχής ζητούν τα διερχόμενα οχήματα να τηρούν τα όρια ταχύτητας εντός κατοικημένης περιοχής. Μάλιστα λίγα μόλις λεπτά μετά από το τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν μαθητές που περίμεναν το λεωφορείο να τους μεταφέρει στο σχολείο στη Βαμβακού Φαρσάλων.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: ifarsala.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.