Ιερέας στα Τρίκαλα πέταξε τον Σταυρό στο κεφάλι πιστού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με ένα απρόοπτο ήρθαν αντιμέτωποι όσοι έδωσαν το παρών στον αγιασμό των υδάτων στα Τρίκαλα, ανήμερα των Θεοφανείων (06.01.2024).

Το αστείο –ευτυχώς- περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στα Τρίκαλα, όταν ο ιερέας ξεκίνησε να ευλογεί τα νερά και ήταν έτοιμος να πετάξει τον Σταυρό στο ποτάμι για την καθιερωμένη ρίψη που γίνεται την ημέρα των Θεοφανείων.

Ο ιερέας, όπως φάνηκε στο βίντεο, δεν υπολόγισε καλά και πέταξε τον σταυρό στο κεφάλι ενός άνδρα που καθόταν λίγο πιο δίπλα του.

Αν και στην αρχή επικράτησε μεγάλη αμηχανία, όταν όλοι σιγουρεύτηκαν πως ο τραυματίας ήταν καλά και αφού ο ιερέας απολογήθηκε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια και συνέχισε η αγιασμένη ρίψη του Σταυρού.

 

«Ο παπάς έχει στόχο», έγραψε πάνω στο βίντεο ο χρήσης που δημοσίευσε το βίντεο, προφανώς με χιουμοριστικό τρόπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.