Κωνσταντοπούλου από Λάρισα: «Κατάσταση εγκατάλειψης στη Θεσσαλία»

«Το μήνυμα που εκπέμπει η Θεσσαλία και η Λάρισα είναι ηχηρό. Από εδώ ξεκινά μία μεγάλη ανατροπή, καθώς από την καρδιά της Ελλάδας «χτυπά» με ορίζοντα να αλλάξουμε τον κόσμο», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ενόψει των Ευρωεκλογών.

Η ίδια με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα: «Δώσαμε ζωή στη Βουλή, δίνουμε ζωή και στην Ευρωβουλή!», επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας τα Φάρσαλα και τη Λάρισα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας παρέθεσε δηλώσεις στα ΜΜΕ μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης.

«Όπως έγινε πρώην περιφερειάρχης ο κ. Αγοραστός, έτσι θα γίνει και πρώην πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης», υπογράμμισε η κα Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι έχει βρεθεί τους τελευταίους εννέα μήνες 18 φορές στη Θεσσαλία και 11 φορές στη Λάρισα.

«Το μήνυμα που εκπέμπει η Θεσσαλία και η Λάρισα είναι ηχηρό. Από εδώ ξεκινά μία μεγάλη ανατροπή, καθώς από την καρδιά της Ελλάδας «χτυπά» με ορίζοντα να αλλάξουμε τον κόσμο. Ο πολύπαθος αυτός τόπος, που ταυτόχρονα είναι πολύπειρος, δημιουργικός, παραγωγικός, αγωνιστικός και αισιόδοξος, δεν θα αφήσει ούτε τη σημερινή κυβέρνηση, όπως δεν άφησα και την προηγούμενη περιφερειακή αρχή να διαφεντεύει τις ζωές του», ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία, είναι κατάσταση εγκατάλειψης και αισθάνομαι ότι συνδέεται εκδικητικά καθώς αυτός ο τόπος έστειλε και το πρώτο μήνυμα ανατροπής. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει σε ένα τόπο που επί δεκαετίες τρέφει όλη την Ελλάδα», πρόσθεσε η κα Κωνσταντοπούλου.

«Έχουν τάξει αντιπλημμυρικά έργα και αυτή τη στιγμή η Θεσσαλία ζητά και διεκδικεί τα αυτονόητα σε επίπεδο υποδομών, σε ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, ενίσχυση των παιδιών. Είναι ένας τόπος εγκαταλελειμμένος, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα», συμπλήρωσε η ίδια καλώντας τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στην Πλεύση Ελευθερίας.

«Διεκδικούμε δικαιοσύνη στα σκάνδαλα τις κυβέρνηση»

Παράλληλα, η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι, «η κυβέρνηση που παριστάνει ότι δεν μπορεί να βρει κονδύλια για τη Θεσσαλία, διασπαθίζει δυσθεώρητα ποσά τα οποία δεν έχει μέχρι σήμερα ελεγχθεί πού και σε ποιους πηγαίνουν».

Πρόσθεσε ότι έχει αιτηθεί να πραγματοποιηθεί λογιστικός έλεγχος σε όλες τις δαπάνες, ενώ αναφέρθηκε στα «υποτιθέμενα χρήματα που διαφήμιζε ο κ. Μητσοτάκης», σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία, την σύμβαση 717, αλλά και άλλα χρήματα.

«Υπάρχει ένα σκάνδαλο το οποίο θέλω και πρέπει να γνωρίζετε και αφορά το διαβόητο και πραγματικό μπάζωμα του τόπου τους εγκλήματος των Τεμπών, που έγινε με κονδύλια του ελληνικού δημοσίου», κατέληξε η κα Κωνσταντοπούλου.

Θυμίζουμε ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, επισκέφθηκε το μεσημέρι το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζομένους, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.