Νέα ενημερωτική ιστοσελίδα από τον δήμο Λαρισαίων για τον κορωνοϊό

Μια νέα ιστοσελίδα προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες δύσκολες συνθήκες που δημιουργούν τα μέτρα περιορισμού και προστασίας, δημιούργησε ο δήμος Λαρισαίων.

Στην ιστοσελίδα www.larissamazi.gr o επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τις ποικίλες δράσεις στήριξης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων για ευάλωτες ομάδες και να πληροφορηθεί για τις δράσεις του δήμου και άλλων φορέων σε σχέση με τον κορωνοϊό. Ειδική ενότητα υπάρχει για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών αλλά και μεγάλων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία αυτή ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης σε δήλωση του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «σε μια ακόμη κρίση, σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, ο δήμος Λαρισαίων στηρίζει τους πολίτες. χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό στον άνθρωπο και στην αξιοπρέπειά του. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Λαρισαίων προχώρησε σε οικονομικές ελαφρύνσεις προς οικογένειες και επιχειρήσεις.

Ο δήμος Λαρισαίων συνεχίζει τις απολυμάνσεις
Συνεχίζονται οι εργασίες απολύμανσης και καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και σε δημοτικά κτίρια. Το σχέδιο των παρεμβάσεων εκπονείται από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και υλοποιείται από προσωπικό και μηχανήματα των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Πρασίνου.

Ειδικότερα, από τις αρχές της εβδομάδας μηχανήματα του Δήμου Λαρισαίων, πλένουν με τη χρήση αντισηπτικών υγρών πλατείες και δημόσιους χώρους στις συνοικίες της πόλης και τα χωριά, ενώ επιπρόσθετα απολυμάνσεις έγιναν σε στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, σε χώρους του νέου Κοιμητηρίου και σε σημεία που βρίσκονται ΑΤΜ τραπεζών. Απολυμάνσεις και ψεκασμοί γίνονται επίσης σε κάδους απορριμμάτων. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.