Πανεπιστημιακό: «Έρχονται» 2 εκατ. ευρώ για τους καρκινοπαθείς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το «πράσινο φως» για την αύξηση του ορίου πιστώσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για την κάλυψη των αναγκών σε φάρμακα έδωσε χθες το μεσημέρι ο νέος διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης.

Είχε προηγηθεί στην Αθήνα η σύγκληση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, στην οποία αποφασίστηκε αύξηση των ορίων πιστώσεων των προϋπολογισμών για φάρμακα κατά 54,2 εκατ. ευρώ για το σύνολο των νοσοκομείων της χώρας.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία στον νέο διοικητή της 5ης ΥΠΕ να ανακοινώσει στην πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας κα Ιωάννα Καραβάνα σε συνάντησή τους στις εγκαταστάσεις της ΥΠΕ, την υπογραφή της πρόσθετης χρηματοδότησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κατά 2 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Eλευθερία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.