Σπαρμένη με… σκουπίδια η ακτογραμμή στον Αγιόκαμπο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δεκάδες χιλιάδες Λαρισαίων και παραθεριστών απόλαυσαν και απολαμβάνουν ακόμη φέτος την τεράστια ακτογραμμή του Αγιοκάμπου, της Σωτηρίτσας και της Βελίκας. Ωστόσο, δε μπαίνουν στον κόπο να προστατέψουν στοιχειωδώς αυτό το απείρου κάλους τοπίο, αδιαφορώντας για το… σκουπιδαριό που αφήνουν πίσω τους.

Αμέτρητα αποτσίγαρα έχουν… φυτευτεί στην άμμο, πλαστικά ποτήρια και καπάκια, χαρτιά και απομεινάρια συσκευασιών, ακόμη και μεταλλικά αντικείμενα βρήκε ο φακός του onlarissa.gr σε μόλις μερικά τετραγωνικά μέτρα παραλίας!

Αν μη τι άλλο, ντροπή για τον πολιτισμό μία τέτοια συμπεριφορά που το παράδοξο είναι πως δεν κοστίζει απολύτως τίποτε για να εξαλειφθεί. Μόνο λίγες σταγόνες ευθιξίας και φιλότιμου στον καθένα μας.

Δείτε μερικές εικόνες ντροπής:

Πηγή: onlarissa.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.