Στα ΚΤΕΛ Λάρισας συνελήφθη ο ιερέας που «δραπέτευσε» από δικαστήριο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 45χρονος ιερέας από τα Φάρσαλα, που την περασμένη εβδομάδα είχε φύγει από το Δικαστήριο προτού ανακοινωθεί η καταδικαστική σε βάρος του απόφαση.

Ο 45χρονος ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας στην περιοχή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αθηνών στη Λάρισα, όπου βρέθηκε μαζί με τη γυναίκα του για λόγους που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο ιερέας συνελήφθη δυνάμει καταδικαστικής απόφασης, καθώς όπως είναι γνωστό την περασμένη Τετάρτη 23 Μαρτίου αποχώρησε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισα προτού το δικαστήριο του επιβάλει την ποινή κάθειρξης 15 ετών έχοντας κριθεί ένοχος για υπεξαίρεση 3,8 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο.

Πηγή: Β. Κακάρας, Eλευθερία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.