«Μάχη» με τα τραπεζοκαθίσματα

?????????????

Σε νέα φάση μπήκε η «μάχη» με τα τραπεζοκαθίσματα σε κεντρικούς πεζοδρόμους και πλατείες της Λάρισας…

Από το πρωί της περασμένης Τετάρτης ήδη «σηκώθηκαν» τα πρώτα τραπέζια και καρέκλες, τα οποία παρέμεναν εκτός των ορίων παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου σε δύο καφετέριες της Πλατείας Ταχυδρομείου.

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως επισήμαιναν απ’ την πλευρά του Δήμου Λαρισαίων, είχαν προηγηθεί δύο βεβαιώσεις παραβάσεων, αλλά προφανώς η κατάσταση δεν άλλαξε προς το καλύτερο.

Παράλληλα, από την Ίωνος Δραγούμη προειδοποιούν πως η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους και θα εφαρμόσει τα προβλεπόμενα σε όσες περιπτώσεις εντοπίζεται παράβαση.

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, δεν λείπει ο προβληματισμός, για το γεγονός πως η δημοτική Αρχή συμπληρώνει τον προσεχή Σεπτέμβριο δύο χρόνια από την ανάληψη καθηκόντων και παρά την εκπεφρασμένη θέση της να επιβάλλει κανόνες «στην εκτός ελέγχου κατάσταση» του Κέντρου, τελικά μέχρι τώρα τα πράγματα δεν προχώρησαν με βάση τους σχεδιασμούς. Πλέον μένει να φανεί στο προσεχές μέλλον αν και πόσο θα βελτιωθεί η εικόνα στους… αδιάβατους δημόσιους χώρους της πόλης.

Και για όσους θυμούνται το πρόσφατο παρελθόν… Από καιρού εις καιρόν επί Δημοτικής Αρχής Τζανακούλη συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων μάζευαν τραπεζοκαθίσματα από καφε-πεζοδρόμους της πόλης, με την «επιχείρηση» να… διαρρέει σε τοπικά ΜΜΕ.

Η διάρκεια ζωής αντίστοιχων προσπαθειών, τότε, μπορούσε να συγκριθεί με την πορεία που καταγράφει στον αέρα μια… σαπουνόφουσκα!

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.