«Να αποσυρθεί στο… παρά ένα ο νόμος της Κυβέρνησης»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, οι οποίοι δήλωσαν για μία ακόμη φορά την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Η προθεσμία για να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ λήγει σήμερα και από αύριο – σύμφωνα με όσα έχει αποφασίσει η Κυβέρνηση – πρόκειται να τεθούν σε αναστολή εργασίας.

«Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν μέσα στο νοσοκομείο. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο νόμος αλλιώς τα προβλήματα θα είναι τεράστια, θα κλείσουν κλινικές ενώ άλλες θα συγχωνευθούν» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Κώστας Λαρίσης από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.

Ο Χρήστος Παπαθανασίου, μάγειρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επισήμανε ότι «εκφράζουμε την αγωνία μας για το αύριο, δεν έχουν δοθεί λύσεις και απαντήσεις, ακόμη και στην λειτουργία του νοσοκομείου από αύριο. Ο εμβολιασμός είναι πολύτιμο εργαλείο το οποίο χρησιμοποιήθηκε με λάθος τρόπο».

Η νοσηλεύτρια του ΠΓΝΛ Θεοδώρα Σεμερτζή μετά από 31 χρόνια θα βρεθεί εκτός του νοσοκομείου, σε μήνυμα της δήλωσε ότι «το εμβόλιο δεν είναι το ζητούμενο αλλά η αφαίρεση των ελευθεριών όλων μας».

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.