Παραλίγο τραγωδία στο κέντρο της Λάρισας: Τζάμι προσγειώθηκε στο κεφάλι μαθητή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένα κομμάτι τζάμι που αποσπάστηκε από εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο, παραλίγο να προκαλούσε τραγωδία αφού προσγειώθηκε στο κεφάλι διερχόμενου 17χρονου μαθητή που περνούσε από το σημείο. Μάλιστα το κομμάτι του γυαλιού που έσπασε στο έδαφος, έκοψε στο πόδι και ένα συμμαθητή του παιδιού που περπατούσε δίπλα του.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε γλύτωσε τα χειρότερα επειδή όπως λέει η μητέρα του που κατήγγειλε το συμβάν στο paidis.com, φορούσε κουκούλα.

Το παιδί επισκέφθηκε τον οικογενειακό γιατρό ενώ η μητέρα του προχώρησε σε καταγγελία στο δήμο Λαρισαίων, με την πολεοδομία να την ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κτίριο θα έπρεπε να είχε γκρεμιστεί από καιρό.

Η μητέρα που σκέφτεται να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, καλεί τους διερχόμενους να είναι προσεκτικοί για να μην υπάρξουν και άλλοι τραυματισμοί.

Καλό θα είναι οι υπηρεσίες του δήμου πριν υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα, να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των διερχόμενων περαστικών.

Πηγή: paidis.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.